Welkom

Beste bieders! Onze missie is om een product zo goedkoop mogelijk te veilen. Om mee te kunnen bieden krijg je bij registratie een aantal Credits gratis om de website uit te proberen.  

Zodra je op "bieden” klikt, gaat er 1 Credit van jouw account af. 

Nu komt het…

Wanneer je het begrijpt en daarna mee wilt bieden, kun je een Biedpakket aanschaffen naar wens. Nadat de betaling is voltooid, worden de Credits direct aan jouw account toegevoegd. Het meebieden met een veiling kost jou 1 Credit per klik en de veilingprijs gaat met 1 cent omhoog.

Aan elke veiling zit een minimumsluitingsprijs. Alle bieders kopen Biedcredits en gebruiken deze om gezamenlijk de minimumprijs van een veiling te behalen, waarna de veilingtijd officieel zal aflopen. Wat ervoor zorgt dat de veilingen er ten allen tijde voor een zeer laag bedrag uit gaan.

Kort gezegd komt het erop neer dat alle bieders er gezamenlijk voor zorgen dat de minimumprijs wordt behaald. Hierdoor kan de veiling sluiten op een zo laag mogelijke veilingprijs en wordt deze veiling door 1 speler gewonnen. Niemand weet natuurlijk de exacte sluitingsprijs, anders zou het niet eerlijk verlopen. 

Bovengenoemde werkwijze hanteren wij om de website te laten bestaan. Wij geven iedereen gelijke kansen!

 

Ik wil meedoen aan een veiling    

Wat leuk dat je mee wilt gaan bieden op biedspel.nl. Je zult er geen spijt van krijgen! Dat merk je zodra je je eerste product/arrangement of dienst voor een zeer voordelige prijs hebt weten te winnen!
Maar om mee te kunnen bieden heb je een account nodig. Wij zullen zal je stap voor stap wegwijs maken op biedspel.nl.

 

 

Nieuw account aanmaken

Bij registratie vragen wij een gebruikersnaam, je e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum in te vullen. De rest van de NAW-gegevens wordt je pas gevraagd bij het doen van een aankoop (bij uitzondering van Biedpakketten).

Jouw persoonlijke gegevens worden achter slot en grendel bewaard en worden niet aan derden verspreid.

 

Account activeren

Zodra je jouw account hebt aangemaakt, stuur ik je een activeringsmail. Dit is een e-mail met een activeringslink. Druk op de link en je account is gelijk biedklaar.

Als je geen e-mail hebt ontvangen, kijk dan eerst even in je spam-box. Nog steeds geen mail? Klik dan hier om contact met ons te leggen. En  dan zorgen wij ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

Biedpakketten

Om mee te kunnen bieden, heb je Biedcredits nodig. Deze worden meteen aan jouw account toegevoegd zodra je een Biedpakket aanschaft.  Elk bod kost één Biedcredit en telt €0,01 op bij de prijs, daarnaast wordt de veiling per bod tot 15 seconden verlengd. 

 

Gratis credits

Wij zijn heel vrijgevig en willen je alle ruimte geven om Biedspel.nl uit te proberen, voordat je ook maar één cent uit hoeft te geven. Je kunt als je op biedpakketten klikt, zien hoeveel Gratis credits je al hebt. Ook geven wij gratis credits weg, als u een foto instuurt van een gewonnen veiling, of bij het winnen van actie’s op Facebook!

 

Veilingen

De 1 Cent-veilingen is voor iedereen toegankelijk. Bij deze veiling wordt door ieder bod de veilingprijs verhoogd met € 0,01. Het is mogelijk om bij deze veiling de Biedrobot aan te zetten. Met de biedrobot kunnen wij hem  automatisch voor jou mee laten bieden, totdat de door jou opgegeven credits op zijn. Je kunt de Biedrobot ten alle tijden aanzetten, wijzigen en uitzetten. Probeer het eens!

 

Bieden maar!

Nu ben je klaar om te gaan bieden. Kijk rond in de veilingen en maak een keuze op welk product, arrangement en/of dienst je wilt bieden. Veel plezier met bieden!

 

Veiling gewonnen?

Nadat de veiling is afgelopen weet je binnen enkele seconden of je deze hebt gewonnen. Als je de veiling hebt gewonnen: gefeliciteerd! Je kunt heel gemakkelijk online betalen. Vervolgens ontvang je jouw aankoop binnenenkele dagen op het gewenste afleveradders .

Heb je niet gewonnen? Geen nood! Je kunt tot 24 uur na de veiling het product/arrangement of dienst met veel korting kopen met de ‘Koop Nu’ functie. Of ga lekker verder met bieden op andere producten! 

 

Veel biedplezier,
Het Biedspelteam