Waarom wij de nummer 1 zijn!?

 

  • Wij hebben Unique producten in onze veiling.
  • Onze klanten staan hoog in ons vaandel.
  • Snelle levering.
  • Luisterend naar de consument.
  • Altijd de nieuwste musthaves.
  • Veilig en betrouwbaar.

Wij zorgen er samen voor dat je vaak slechts een fractie van de winkelwaarde hoeft te betalen. Een nieuwe iPhone met 90% korting, een LED TV voor de helft van de prijs of een gamecomputer voor een paar euro? Dat is allemaal mogelijk bij Biedspel.nl.

Extra fijn is dat je niet van je plek hoeft te komen! Wij zijn 24/7 online bereikbaar en laat jouw aankoop thuis afleveren. Wij houden van persoonlijk contact, betrouwbaarheid en lever kwalitatief hoogwaardige producten, waar wij ook nog eens inhoudelijke kennis van hebben.

Zo snel mogelijk in huis

 

Je hebt een product, arrangement of dienst gewonnen in de veiling. Nu wil je deze natuurlijk zo spoedig mogelijk in huis hebben. Gelukkig werkt Biedspel samen met betrouwbare bezorgdiensten, zoals TNT, DPD, DHL, PostNL en UPS. Wij streven er dan ook naar om jouw gewonnen prijs binnen twee dagen bij je thuis of het gewenste afleveradres af te leveren. Is er onverhoopt iets misgegaan met het verzenden en zijn de twee werkdagen verstreken? Contact ons dan via info@biedspel.nl en wij gaan het meteen voor je onderzoeken.

 

Nieuwste gadgets en producten

Wij van biedspel hebben een breed assortiment van leuke producten, arrangementen en diensten.

Ook volgen wij de nieuwste trends op het gebied van gadgets, producten, arrangementen en diensten. Al onze producten zijn gloednieuw en in de originele verpakking. Wij streven ernaar om uw alles aan te bieden van de beste kwaliteit. En dat ook nog voor de scherpste prijs. Al onze producten zijn voorzien van garantie en retour mogelijkheid.

 

 

Veilig betaalsysteem 

We bieden u verschillende betaalmethoden aan om veilig en vertrouwd online uw bestelling af te rekenen. Alle betalingen verlopen via onze betrouwbare partner Pay.nl. Op uw betaalafschrift zult u dan ook Stichting Pay.nl als rekeninghouder zien. Uw betaalgegevens worden verwerkt via een versleutelde SSL-verbinding, wat u kunt zien aan het groene slotje linksboven in de adresbalk.

In onze webshop kunt u betalen met:

 

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig en eenvoudig via uw eigen vertrouwde bankomgeving afrekenen. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Wanneer u in het betaalscherm de keuze heeft gemaakt voor uw bank, wordt u doorverwezen naar het betreffende betaalscherm van uw eigen bank. Daarmee voert u de betaling uit zoals u gewend bent met internetbankieren.

Bancontact/Mistercash

Als Belgische klant kunt u met Mistercash online uw aankoop afrekenen. In het betaalscherm maakt u de keuze voor uw betreffende bank en u wordt doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank. Daar voert u de betaling uit zoals u gewend bent met internetbankieren.

Creditcard

Met creditcards van Visa/MasterCard/PostePay/Cartebleue kunt u uw bestelling afrekenen in de webshop. Hiermee zijn uw aankopen door uw creditcardmaatschappij verzekerd. Mogelijk wordt er door uw creditcardorganisatie om een 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Afterpay

Met AfterPay kunt u uw bestelling eenvoudig achteraf betalen. AfterPay doet een kredietcheck op uw gegevens en wanneer dit is goedgekeurd, kan de bestelling worden afgerond. Afterpay stuurt een factuur per e-mail en hanteert een standaard betalingstermijn van 2 weken.

Billink

Met Billink kunt u uw bestelling eenvoudig achteraf betalen. Bllink controleert uw gegevens en wanneer deze zijn goedgekeurd, kan de bestelling worden afgerond. Billink stuurt een factuur per e-mail met de mogelijkheid om de betaling direct via iDEAL te voltooien. Er wordt een standaard betalingstermijn van 14 dagen gehanteerd.

 

 

Overboeking

U kunt vooraf betalen door middel van een overboeking. Wanneer u deze betaalmethode heeft gekozen, ontvangt u de nodige betalingsinformatie direct op uw scherm en per e-mail. Nadat wij de betaling van u hebben ontvangen, gaan we direct over op de verzending van uw order.

Paypal

Via PayPal kunt door in te loggen met uw eigen account, eenvoudig online afrekenen. U kunt uw aankopen via PayPal naar keus afrekenen via creditcard, bankoverschrijving of van uw PayPal-saldo. Dit kan ook zonder het invullen van uw creditcardgegevens.

Paysafecard

Met een Paysafecard die u online of in een winkel heeft gekocht kunt u anoniem uw online aankopen afrekenen. De betaling geschiedt aan de hand van de gegevens op de kaart en dus zonder persoonlijke of bankinformatie. Direct na de transactie wordt uw tegoed op de kaart bijgewerkt.

Telefonische betalingen

Met de optie Pay Fixed Price kunt u eenvoudig een vast bedrag afrekenen met uw telefoon. U belt het servicenummer en toetst de op de site getoonde code in op uw telefoon. Het betreffende bedrag wordt vervolgens discreet in rekening gebracht via uw telefoonrekening.